Bowen Hospital Installation – added panel

Home/Design Portfolio, Featured, News/Bowen Hospital Installation – added panel

Nectarine designed five large scale panels for an installation for the Bowen Hospital in 2011-12. Recently the Bowen Hospital decided to add a sixth panel to the installation depicting the new Bowen Centre which includes a theatre suite completed in 2012.

We worked with specialist architectural photographer Jason Mann who took some fabulous up-to-date photographs of the hospital including the new Centre.

The panels feature a collage of photographs sourced from libraries around the country and a timeline along the bottom. The sixth panel created a specific  layout and design challenge as it had to work in with the existing five panels which were symmetrically balanced with an antique brass plaque in the middle.

All of the panels were beautifully framed behind museum quality glass and installed by Richard at The Village Art Shop in Greytown.

 

Added Bowen Panel

By | 2017-04-09T21:16:46+00:00 March 15th, 2016|Design Portfolio, Featured, News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment